Автор: Владислав Наков, Фейсбук  Следвайте Гласове в ТелеграмПълен, тотален и абсолютен потрес!Чиро

...
Автор: Владислав Наков, Фейсбук  Следвайте Гласове в ТелеграмПълен, тотален и абсолютен потрес!Чиро
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ЕП иска санкции срещу италиански уличен артист, бил на фестивал в Русия и си направил селфи с Путин

Автор: Владислав Наков, Фейсбук  Следвайте " Гласове " в Телеграм

Пълен, цялостен и безспорен шок!

Чиро Черуло, по-известен като Jorit, е 33-годишен италиански махленски актьор, прочут по целия свят, с милиони почитатели, чийто творби се демонстрират в влиятелни музеи, само че е прочут най-много със своята антифашистка, антирасистка и пацифистка ангажираност. В Неапол изобрази Марадона, в Соренто - Лучо Дала, в Израел - Ахед Тамими, в Русия - Юрий Гагарин и Орнела Мути, която живее в Русия от дълго време.

Но, защото през 2023 година той се осмели да изрисува разрушена постройка в Мариупол, Jorit се трансформира в публичен зложелател на Запада, тъй като стенописът изобразяваше малко момиче с очи в цветовете на Донецката национална република, включила се към Русия с референдум, а на назад във времето се виждат бомбите на НАТО и антифашистки знак. Да си спомним, че там не две, а 10 години бяха избивани рускоезичните хора от украинските неонацисти.

Пиша всичко това, защото през днешния ден зам.-председателката на Европейския парламент Пина Пичиерно, от Демократическата партия на Италия, заяви публично: „ Писах до Европейската комисия и Съвета на Европейски Съюз с молба Чиро Черуло, прочут още като Jorit, да бъде включен в санкционните описи на Европейски Съюз. Още със стенописа в Мариупол той показва поддръжката си за незаконния проект на Путин, а през вчерашния ден сподели, че е инструмент на съветската агитация ”.

Следите ми мисълта, нали?!? Зам.-председателката на Екологичен потенциал зове за наказания против жител на Европейски Съюз, в навечерието на европейските избори, тъй като е бил на фестивал в Русия и си е направил селфи с Владимир Путин!

Миналият ден, може би в припадък на нестимулиран оптимизъм и  „ евроатлантически полезности ”, може би тъй като е чул европейските държавни управления да споделят, че не сме във война с Русия, в случай че и френският президент да споделя друго, Jorit се появи на “Младежкия фестивал ” в Сочи и се обърна към Путин, като го помоли за селфи, евентуално в опит, посредством изкуството, да свърже хора и народи.

Путин го извика на сцената без да подозира, че зам. председателката на Екологичен потенциал ще му помогне да наподобява като откровен демократ против нелибералния и недемократичен Европейски съюз, който взриви с концепцията си да глоби младия махленски актьор.
Предстои да разберем какви интернационалните наказания има поради проницателната зам. председателка на Екологичен потенциал. Забраната за импорт и експорт на газ и нефт е много комплицирана (той е актьор, а не страна и може да кара колело или електрическа кола), може да бъде неразрешено на кварталните магазинчета и комерсиалните вериги да му продават храна (но той можеше да я поръча онлайн). Или да боядисат, или прерисуват стенописите му. Или непосредствено да го арестуват. 

А България може да се причисли към това безумство на Европейски Съюз, в навечерието на европейските избори, в случай че министърът на правораздаването неотложно инициира промени в Наказателен кодекс и Наказателно-процесуален кодекс, с цел да бъде преследван Jorit дори и тук.

Пълен, цялостен и безспорен шок!

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР